Unieke vakantie chalets in Friesland!

Bent u op zoek naar een uniek vakantie chalet in Friesland? Op een vakantieparkje waar rust, natuur en duurzaamheid centraal staan? Op het kleinschalige vakantiepark Ljeppershiem in Friesland staan 2 fonkelnieuwe tiny houses, duurzaam gebouwd én compleet ingerichte vakantiehuisjes die u een fijne vakantie garanderen. Onderaan deze pagina vindt u een link waar u snel en eenvoudig uw vakantie chalet in Friesland kunt boeken.

Een bijzondere ervaring…

Vakantie vieren in onze duurzame chalets is een bijzondere ervaring. Doordat de chalets aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd dichtbij. Dit zorgt voor een unieke, ontspannen vakantiesfeer. Door de compacte indeling is al het comfort dichtbij. Op vakantiepark Ljeppershiem vindt u momenteel een tweetal vakantiehuisjes. Ieder met een eigen capaciteit. Op deze website kunt u snel en eenvoudig uw vakantie chalet in Friesland boeken!

Boek hier uw vakantie chalet in Friesland!

Bewust vakantie vieren, dat is wat wij u bieden. Geen speeltuinen of animatie, maar rust en natuur. Puur genieten. Het landschap rondom Ljeppershiem kenmerkt zich door uitgestrekte landerijen en fraaie boomwallen. De talrijke fietspaden nodigen u uit om Noordoost-Friesland op de fiets te ontdekken. Eventueel elektrisch; u kunt uw fiets bij uw vakantiehuisje opladen. Dokkum, Lauwersmeer en zelfs Ameland, Schiermonnikoog, Leeuwarden en Groningen liggen dichtbij. Kinderen kunnen naar hartenlust vissen, varen, zwemmen en de natuurvijver ontdekken. Volop vertier dus.

Interesse? Hier vindt u alle informatie over onze vakantiehuisjes op Ljeppershiem vakantiepark!