Unieke vakantie ecolodge in Friesland!

Bent u op zoek naar een uniek gelegen vakantie ecolodge in Friesland? Op een vakantieparkje waar rust, natuur, genieten en duurzaamheid centraal staan? Op het kleinschalige vakantiepark Ljeppershiem in Noordoost-Friesland staan 2 fonkelnieuwe ecolodges (tiny houses), duurzaam gebouwd én compleet ingerichte vakantiehuisjes die u een fijne vakantie garanderen. Onderaan deze pagina vindt u een link waar u snel en eenvoudig uw vakantie ecolodge in Friesland kunt boeken.

Compact en vrijwel alles gelijkvloers

Vakantie vieren in onze ecolodge is een bijzondere ervaring. Doordat de huisjes aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd dichtbij. Daarbij komt dat Ljeppershiem vakantiepark is omringd door weidevogelgebied. Dit tezamen zorgt voor een unieke ontspannen vakantiesfeer. Door de compacte indeling is al het comfort dichtbij én vrijwel alles is gelijkvloers. Op vakantiepark Ljeppershiem staan momenteel een drietal vakantiehuisjes. Ieder met een eigen capaciteit. Op deze website kunt u snel en eenvoudig uw ecolodge in Friesland boeken!

Boek hier uw vakantie ecolodge in Friesland!

Bewust vakantie vieren, dat is wat wij u bieden. Geen speeltuinen of animatie, maar rust en natuur. Puur genieten. Het landschap rondom Ljeppershiem kenmerkt zich door vaarwater, uitgestrekte landerijen en fraaie boomwallen. De talrijke fietspaden nodigen u uit om Noordoost-Friesland op de fiets te ontdekken. Eventueel elektrisch; u kunt uw fiets bij uw vakantiehuisje opladen. Dokkum, Lauwersoog en zelfs Ameland, Schiermonnikoog, Leeuwarden en Groningen liggen dichtbij. Kinderen kunnen naar hartenlust vissen, varen, zwemmen en de natuurvijver ontdekken. Volop vertier dus.

Interesse? Hier vindt u alle informatie over onze vakantiehuisjes op Ljeppershiem vakantiepark!